dj knalfuif

Heb jij iets speciaals te vieren? Een ideale gelegenheid is het behalen van je diploma, een jubileum, een bruiloft of een bedrijfsevenement. Daar mag je best een knalfuif tegenaan gooien. Echter zijn er een aantal zaken die je niet mag vergeten als party planner. Zonder onderstaande tips is een feest niet echt een feest. Ben je benieuwd welke dat zijn? Lees dan zeker dit artikel!

#1 Muziek om op te dansen

Muziek hoort thuis op elk feest. Zeker als het doorgaat tot in de late uurtjes is een band of een dj Gouda echt een onmisbaar element. Bespreek goed van tevoren wat voor feest je geeft, welke gasten er komen en tot hoe laat het feest duurt. Een echte muzikant weet de juiste plaatjes voor de sfeer uit te zoeken.

#2 Lekker eten

Het hangt een beetje van het tijdstip van het feest af wat voor eten jij serveert. Is het een vroeg feestje dat in de middag al begint? Regel dan een lopend buffet met ruime keuze. Is het een laat feestje waar volop wordt gedronken. Dan is juist lekker om allemaal kleine hapjes te serveren. Door deze versnaperingen heeft men net wat meer energie om langer te blijven.

#3 Volop drankjes

Drankjes zijn ook zeker belangrijk. Zorg voor een mix van bier, wijn en fris. Denk ook een beetje aan de gasten die je ontvangt. Op een feest waar veel vrouwen komen zal meer wijn worden gedronken. Cocktails en gin tonics doen het bij iedereen goed. Dan komt het helemaal goed met jouw avondje.

#4 Feestelijke versiering

Versiering hoort er ook bij op jouw party adres. Dit kunnen enkel slingers en ballonnen zijn, maar op een echte knalfuif laat je de boel lekker knallen. Een toog met ballonnen zorgt voor een schitterende entree. Bloemen, kransen, glitters en confetti maken een locatie extra feestelijk. Stem de decoratie ook af op het thema van jouw feest. Zo komt men nog sneller in de stemming dan gewoonlijk.

#5 Een leuk zaaltje

Een huwelijk is ontzettend leuk aan het strand of in een oud kasteeltje. Een bedrijfsfeest is weer gaaf om te doen in een mooie zaal van een hotel. Bedenk goed wat passend is voor jouw gasten en het feest dat je geeft. Denk ook aan je budget. Een zaal is vaak het duurste van de lijst.

Wat mag voor jou niet ontbreken op deze lijst? Laat het ons weten in een reactie onder dit blog.