Taxi 2

Wil je je snel van A naar B verplaatsen in en om Rotterdam? Je zou in dat geval met het openbaar vervoer kunnen gaan. Er rijden flink wat bussen, metro’s en treinen in en om deze stad. Het grote nadeel hiervan is dat je met vaste tijden te maken hebt. Daarnaast is Rotterdam een enorm drukke stad. Dikke kans dus dat je geen stoel weet te bemachtigen op de drukke tijden. En wat dacht je van een avondje flink doorzakken? Tegen de tijd dat jij en je vrienden een keer naar huis of naar jullie hotel willen in Rotterdam rijdt het openbaar vervoer allang niet meer. Daarom is een taxi de uitgelezen mogelijkheid om van de stad te genieten. Rotterdam Taxi Vervoer brengt je met plezier naar elke plek in Rotterdam, om je natuurlijk vervolgens ook weer veilig thuis te brengen.

Uitgaan in Rotterdam

Een avond stappen in Rotterdam is een hele beleving. Er zijn zo ontzettend veel dingen te doen in deze bekende stad. Rotterdam is eigenlijk een groot contrast. Zo vind je er hele knusse bruine cafés, chique restaurants en kleine concertzalen. Daarnaast zijn er de hippe clubs, moderne bars, experimentele eetgelegenheden en rooftop bars. Met zo veel mogelijkheden moet je je wel snel kunnen bewegen door de stad om zoveel mogelijk van al haar uitgaansgelegenheden te proeven. Een taxi in Rotterdam is dan ook zeker geen overbodige luxe!

Tips voor een avond in Rotterdam

En waar brengt die taxi in Rotterdam je dan precies naartoe? Rotterdam is dus ontzettend veelzijdig met ontelbare restaurants, bars en clubs. Om ervoor te zorgen dat jij door de bomen de mooie skyline van Rotterdam nog steeds kunt zien, hebben we hier een aantal tips. Houd jij van cocktails? Dan is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan de Soho Bar. Deze bar heeft niet alleen een fantastische cocktailkaart, je kan ook nog eens leren hoe je deze cocktails zelf maakt tijdens een workshop. Ben je meer van de gezelligheid van de Ierse pubs? Dan moet je absoluut een kijkje nemen wij O’Sheas Irish Pub. Hier zul je op veel avonden live muziek vinden, waar de nadruk op Ierse volksmuziek ligt. Vergeet ook vooral het Pakhuis niet. Deze ondergrondse pub bestaat uit twee opslaghuizen onder de grond. Ben je een bierliefhebber? Locus Publicus mag dan wel een bar zijn met een vrij ouderwets uiterlijk, de kaart is dat zeer zeker niet. ga er even voor zitten, want je kan hier wel 200 verschillende bieren krijgen.

En hoe je dan van de ene naar de andere tent gaat? Met een taxi door Rotterdam natuurlijk.