Bedrijfswagen lease

Het leasen van een bedrijfswagen is net als het huren of lenen van iets anders. U leest het contract en de voorschriften door en stelt de richtlijnen dienovereenkomstig vast. Bij het leasen van een auto neemt de maatschappij de volledige verantwoordelijkheid voor de auto op zich, inclusief het goed en het onderhoud ervan. Afhankelijk van het type auto dat u wilt leasen, zijn er twee mogelijkheden of kunt u uw leasemaatschappij opdracht geven u een prijsopgave te doen.

De keuze is altijd aan u (ervan uitgaande dat u inderdaad nieuwe model bent dat ge├»nteresseerd is in het leasen van een nieuwe wagen). Bovendien is de auto die u leaset niet zoals ‘clustoms’ die u koopt met een beperkt budget. Het zijn reserveonderdelen, en u zult na afloop van het contract moeten bijdragen aan de afschrijving en reparatie daarvan.

Bij passende bedrijfswagen

Dit is anders met een op maat gemaakte auto waar u eigenaar bent, en dus betaalt voor het onderhoud en de reparatie. Natuurlijk kunt u ook een nieuwe auto kopen door te gaan winkelen. De prijzen van auto’s zijn onderhandelbaar, afhankelijk van bij welke autodealer u koopt.

Samenvattend is bedrijfswagen lease een voordelige optie voor alle zakenmensen die om de twee tot vier jaar een nieuwe auto willen rijden, omdat het hen de mogelijkheid geeft om exclusieve auto’s te rijden tegen relatief lage kosten. Zoals het er nu voorstaat, heeft de gemiddelde autogebruiker slechts een tiental minuten van het voertuig waarin hij of zij te zien is, wat door het exclusieve leasesysteem van Yakima Car Leasing verslechtert.

Gevolgen van autogebruikers

Als gevolg hiervan kunnen we stellen dat de gemiddelde autogebruiker en auto lease weinig of geen effectieve controle heeft over de auto die hij of zij gebruikt, vooral als het gaat om het onderhoud ervan – moet de autogebruiker de auto leren kennen of niet? Auto leasen is een vaste formule voor ALLE automobilisten.